15 Temmuz 2015 Çarşamba

Yeni Stardoll Kullanıcılarına Tanıtıcı Bilgi

Merhaba Canlar!♥

Stardoll'u herkes çok seviyor.Sizce neden?Çünkü Stardoll'da sınırsız eğlence var. Stardoll'da gerçekte görüşemeyeceğimiz yabancı kullanıcılar ile görüşebiliyor,alışveriş yapabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz.

Şunu Unutmayın:

 Stardoll uzun bir yol.Bu yolda karşımıza bize güzel olmadığımızı söyleyen ve argo kullanan kişiler mutlaka çıkacaktır. Peki böyle bir şey olduğunda ne yapacağınızı hiç düşündünüz mü? Tahmin edeyim : Siz de aynı şeyleri yapacaksınız.Hayır!Bu hesabınızın silinmesine neden olur!Böyle bir şey olduğunda kullanıcıyı rapor edin ve engelleyin.Asla karşılık vermeyin.Hesabınız kapatılabilir!

Stardoll'da Yenilikler Keşfedin

Birisi ziyaretçi defterinize (zd) yazı yazdı ve siz ona cevap vermek istiyorsunuz.Onun yazdığı metinin sağ al köşesinde bir ok var.Oradaki oka tıklarsanız cevap verebilirsiniz.Bunun gibi şeyleri keşfetmeye çalışın.

Academy Görevlerini Yapın

Stardoll Academy size her alanda yardım olacak ve ödüller verecektir.Ödüllerin arasında kıyafetler,dekor ürünleri,makyaj malzemeleri,sc ( starcoin ),sd ( stardollar ) ve sp (starpuan -seviye atlamanızı sağlar-) vardır. Bu görevler kesinlikle çok işinize yarayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder